Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Uvjeti kupovine i korištenja

ARTIKLI:

Upotrebljavajte tablete u skladu s uputama. Proizvod nije prikladan za osobe mlađe od 18 godina. Čuvajte na suhom i hladnom mjestu, kako je naznačeno na pakiranju. Držite izvan dosega djece.

NARUČIVANJE:

Nakon što naručite proizvod, primit ćete potvrdu na e-mail adresu koju ste naveli. Ako želite otkazati narudžbu, to možete učiniti unutar 1 sata slanjem e-maila na adresu koja je navedena. Ako se narudžba ne otkaže u tom vremenskom okviru, smatra se da se slažete s uvjetima, te više nije moguće otkazivanje. Obveza oglašivača je isporučiti robu prema dogovoru i načinu pakiranja koji je naveden. Ako je narudžba izvršena prije 16 sati, bit će poslana istog dana; inače, bit će poslana sljedećeg radnog dana.

PLAĆANJE:

Naručena pošiljka dolazi kao preporučeni paket, a plaćanje se vrši nakon preuzimanja. Poštarina za naručeni proizvod je besplatna. Ako se plaća pouzećem, Hrvatska pošta naplaćuje uslugu prema svojem cjeniku.

JAMSTVO:

Ako niste zadovoljni proizvodom, nudimo povrat novca u iznosu kupoprodajne vrijednosti. Kako biste ostvarili garanciju, kontaktirajte nas unutar 30 dana od preuzimanja proizvoda putem e-maila. Troškove povrata snosi kupac. Proizvod mora biti nekorišten, u originalnom pakiranju, s maksimalno dvije potrošene tablete.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI:

Informacije na web stranici služe samo u opće svrhe i ne zamjenjuju medicinske savjete. Ako trebate medicinsku pomoć, obratite se stručnjaku. Oglašivač nije odgovoran za mišljenja i ocjene pojedinaca.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA:

Oglašivač se obvezuje čuvati sve podatke korisnika sukladno zakonu. Podaci se koriste samo u svrhu dostave proizvoda i slanja promotivnih ponuda. Podaci korisnika nisu dostupni neovlaštenim osobama.

KONTAKT

Za sva pitanja i komunikaciju, možete nas kontaktirati putem e-maila: [email protected]